Laddar...

Våra partners

Bakom varje framgångsrik man står en förvånad hustru säger man skämtsamt. Våra partners gör det möjligt för oss på Stars att vara framgångsrika och erbjuda våra gäster och franchisetagare det allra bästa. Vi gör det vi är bäst på, de tar hand om det andra. Här kan du läsa mer om dem.

Jidström & Gil  

Jidström & Gil jobbar med inredning från idé till resultat och är de som tog fram konceptet när vi rebrandade Stars and Stripes under 2014.

”Vår drivkraft är att hjälpa våra kunder att våga uttrycka och utveckla just sin särart. Vare sig det handlar om att ligga i frontlinjen med den modernaste designen eller att skapa en tidlös, inbodd eller kanske patinerad miljö.”

jidstrom-gil.se

Fredbergs

Projektföretaget Fredbergs gör verklighet av inredarnas idéer och visioner i våra restauranger.

”Fredbergs tar hand om hela processen, från idé och design till att koordinera alla detaljer i ditt projekt. Allt utifrån dina behov. Inget projekt är för litet eller för stort för Fredbergs, inte heller den geografiska platsen då vi finns över hela Norden.”

fredbergs.com

Mustasch Reklambyrå

Mustasch är vår strategiska partner när det gäller marknadsföring och vårt varumärke.

” Vi skapar, vårdar och bygger starka varumärken. Vi hjälper er att hitta varumärkets kärna, det som ska kommuniceras ut till omvärlden. Och tillsammans förstärker och förtydligar vi så att det inte finns minsta tvivel om vilka ni är, vad ni kan och står för.”

mustasch.se