Laddar...

Historien om Stars

Vi hade träffat på varandra då och då vid bardiskar och i entréer runt om i Karlskronas krogvärld. Vi pratade ofta om mat, restaurangupplevelser och sport och märkte att vi uppskattade samma saker. I september 2009 var vi redo för en ny utmaning och vi bestämde oss för att ta steget tillsammans.

A CONCEPT IS BORN

Vi visste precis vad vi ville skapa – en mix av klassiskt steakhouse och modern sportsbar. Med service i USA-klass, god mat, spännande miljöer som får gästen att känna sig hemma och bara den absolut bästa sporten på monitorerna. En riktigt bra bar och restaurang som ”råkar” ha sportprofil.

Den 25 april 2010 öppnade vi Stars and Stripes vid Stortorget i Karlskrona och det var succé från första kvällen. Ganska snart insåg vi att vår restaurang skulle passa bra som franchisekoncept och så var utvecklingen i gång.

THIS IS STARS AND STRIPES

Du vet de där ögonblicken och matcherna som stannar kvar – det vi minns och pratar om tio, tjugo eller femtio år senare? De globala och lokala händelserna som blir en del av vår kultur och av allmänbildningen? Det är känslan i de ögonblicken som möter Stars and Stripes gäster innanför dörren. Den känslan, en slags grovhuggen hemtrevlighet och en leende hovmästare.

Vårt mål är att alla ska trivas hos oss. Att du som gäst ska känna dig bekväm i både kostym och i T-shirt, i sällskap med farmor, din treåring eller tjejgänget. Det ska kännas som ett andra hem. Det är därför som sporten på monitorerna och vår råa, genuina och sportiga inredning fungerar som en sorts profilerande komplement. Baren är vår arena och i fokus finns maten, drycken, servicen och en önskan att ge våra gäster den bästa stunden på deras dag.

QUALITY NEVER GOES OUT OF STYLE

Efter många år och en lång rad olika roller i krog- och restaurangbranschen vet vi detaljernas betydelse för helheten och vad kunskap om flöden och kvalitet gör för resultaten. Stars and Stripes ska erbjuda en upplevelse som hamnar i en helt annan kategori än de du fått på andra steakhouse och i andra sportsbarer. Vi tar konceptet med mat, dryck, monitorer och umgänge in i tjugohundratalet.

Stars and Stripes finns på attraktiva och centrala lägen runt om i landet och vi är nyfikna på fler städer. Men vårt mål är faktiskt inte att starta så många enheter som möjligt. Vi satsar på ständig utveckling inom konceptet och på att ge varje franchisetagare en rejäl möjlighet att lyckas. Kvalitet framför kvantitet helt enkelt.