Laddar...

Bli franchisetagare

Hos oss trivs sällskap av alla sorter tack vare en bred meny, en fyllig drinklista och en miljö som både bjuder på sportens bästa ögonblick och idrottsdetaljer med skön tvist.

Är du en driven och jordnära entreprenör som är redo för en ny utmaning med fina förutsättningar att lyckas? Vi tittar gärna närmare på om Stars and Stripes och du har en framtid tillsammans.

Steakhouse + sportsbar + service i toppklass = succé.

Stars and Stripes är ett genomtänkt och flexibelt franchisekoncept. Vi beskriver det som att ett klassiskt steakhouse möter en modern sportsbar i lokaler som gästerna aldrig vill lämna. Med riktigt bra kött och den bästa sporten strävar vi efter att ge våra gäster den bästa stunden på deras dag.

Beroende på marknaden på din ort och på lokalen kan du addera nattklubb, konferens, biljard, shuffleboard, äventyrsgolf eller andra aktiviteter till grundkonceptet.

Det vässade koncept som togs fram 2014 finns i sin helhet på Stars and Stripes i Vänersborg och Göteborg. Ta gärna en tur dit för att få känslan av hur ditt framtida Stars skulle komma att se ut.

Vi kan ge dig mycket

Vi som driver Trademark-bolaget Stars and Stripes har en gedigen erfarenhet av krogsvängen – både av franchiserestauranger och fristående etablissemang. Vi är stolta över vårt koncept och ser till att det alltid är i utveckling. Vår franchisemodul är byggd för att varje enhet ska kunna nå en riktigt god lönsamhet. Du får:

  • Ett genomarbetat, unikt koncept för ett modernt steakhouse/sportsbar
  • Hjälp med finansieringslösningar.
  • Förmånliga avtal med våra samarbetspartners.
  • Hjälp med ritningar, byggnation, utbildning, moderna lösningar för stödfunktioner (app och online) och mycket, mycket mer.
  • Tillgång till professionell marknadsföring och konceptuella inredningslösningar från våra avtalspartners.
  • En unik franchisemodul som ger dig bra möjligheter till avkastning.

Och vi förväntar oss en hel del

Vi söker förstås franchisetagare som har rätt inställning, vilja och förutsättningar att driva sitt Stars and Stripes med framgång. Det handlar om affärsmässighet, finansiering, livssituation och om att inte vara rädd för att svettas lite grann.

För att etablera en Stars and Stripes krävs en lokal på minst 300 m2. Och kostnaden för att starta upp är 11–14 000 kr/m2 råyta. För att kunna söka hjälp med finansieringen krävs en egen insats på mellan 15 och 20%. Vi på Trademark-bolaget har kontakter som kan hjälpa dig med delar av finansieringen.

Läs mer i vår broschyr

Det finns mycket mer att berätta om vårt franchisekoncept och det har vi samlat i en broschyr. Här hittar du inspiration och information om vad det innebär att ”Bli en stjärna”.

Gå till onlinebroschyr

Kontakt

Niklas Holgersson
Vd, Ägare

Telefon:  +46 709354444
E-post: Niklas.holgersson@starsntripes.se

Vi söker just nu franchisetagare

Aktuella områden:

  • Södra Sverige
  • Mellersta Sverige